Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Snittbetyg (1 st):

Nina Ottosson Dog Hide N’ Slide Komposit

Nina Ottosson Dog Hide N’ Slide är precis lika rolig som den låter! Denna leksak kommer garanterat se till att din hund inte har en tråkig stund, oavsett ålder, ras eller storlek. Mer info

249 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Nina Ottosson Dog Hide N' Slide är tillverkad i komposit som har samma fördelar som både plast och trä men mer slitstark och praktisk samt tål väta och flisar inte. Spelen finns i tre olika svårtghetsgrader och detta är nivå 2 vilket innebär en något större utmaning för hunden än nivå 1 spelen.

Spelet går ut på att man lägger godis i de nedsänkta hålen samt innuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Ställ ner spelet på golvet och visa hunden hur man ska göra en gång. Lägg undan spelet när det inte används och ha alltid hunden under uppsikt när den leker med aktiveringsleksaken så det innehåller lösa föremål som kan fastna i halsen om hunden sväljer delarna.

Användning

  • Ett aktiveringsspel från populära Nina Ottosson

Vill du veta mer om Nina Ottosson Dog Hide N’ Slide Komposit

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever