Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Natural Living Insektshotell Liten

Ett insektshotell är perfekt för att gynna och locka till sig olika pollinerare som bin, fjärilar, nyckelpigor. På detta vis hjälper du både insekter och din egna trädgård. Mer info

219 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Genom ett insektshotell så hjälper du olika livsviktiga pollinerare att söka skydd samtidigt som de hjälper till att förbättra skörden i exempelvis din trädgård. Hotellet kan sättas upp redan tidigt på våren och tas sedan ned sent på hösten och har olika rum för olika typer av insekter, fjärilar och bin. I och med att många av våra insekters naturliga livsmiljö har försvunnit så är detta ett ypperligt sätt att hjälpa och bevara de oerhört viktiga bin, insekter, fjärilar m.fl. som vi har idag.


Ett insektshotell bör sättas upp i ett skyddat läge på exempelvis en husvägg eller staket och bör sitta ca 1-1,5 m ovanför marken. Sätt det helst i anslutning till träd och växtlighet samt vatten (som ett fågelbad).
Hotellet är tillverkat av olika material, exempelvis stift som ger skydd för nyckelpigor och guldögonsländor, kvistar och stjäklar för getingar och bin samt ihåliga grenar för murarbin. Hotellet kan sitta ute året om och erbjuder på så vis även övervintringsskydd.

Användning

  • Insektshotell som ger skydd för olika typer av insekter
  • Tillverkat av slitstarkt trä

Vill du veta mer om Natural Living Insektshotell Liten

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever