Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Natural Living Bihotell

Natural Living Bihotell är perfekt för att gynna och locka till sig olika typer av pollinerande insekter och bin. Hotellet erbjuder skydd och hem för dessa livsviktiga vänner samtidigt som de hjälper till att göra din trädgård vacker och blomstrande. Mer info

195 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Genom ett insektshotell så hjälper du olika livsviktiga pollinerare att söka skydd samtidigt som de hjälper till att förbättra skörden i exempelvis din trädgård. I och med att många av våra insekters naturliga livsmiljö har försvunnit så är detta ett ypperligt sätt att hjälpa och bevara de oerhört viktiga bin, insekter, fjärilar m.fl. som vi har idag.


Ett insektshotell bör sättas upp i ett skyddat läge på exempelvis en husvägg eller staket och bör sitta ca 1-1,5 m ovanför marken. Sätt det helst i anslutning till träd och växtlighet samt vatten (som ett fågelbad).
Hotellet är tillverkat av olika material och lämpar sig främst olika typer av bin men lockar till sig även andra pollinerare. Bihotellet är tillverkat av slitstarkt och vädertåligt trä och funkar på så vis även som övervintringsskydd.

Användning

  • Insektshotell som ger skydd för olika typer av bin
  • Tillverkat av slitstarkt trä

Vill du veta mer om Natural Living Bihotell

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever