Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Multiva® Calming

Multiva® Calming är ett kosttillskott som främjar ett tillstånd av lugn hos katter och hundar som lider av oro- och/eller stressproblem med någon form av miljöfaktor. Tillskottet fungerar ex. vid högljudda tillställningar, åskoväder, veterinärbesök och nyår. Mer info

179 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Multiva® Calming tillåter och hjälper djuren att anpassa sig till den aktuella stressfaktorn och därmed minska förekomensten av onänskade beteenden. Calming rekommenderas att användas vid tillfälliga siturationer (ev. veterinärbesök, bilåkning, nyår) eller som långsiktig behandling (ex. separationsångest, byte av bostad, vistelse på djurpensionat). Däremot rekommenderas alltid att träna bort stressrelaterade situation i första hand. Calming kommer inte ändra din hund eller katts personlighet eller energinivå och är säker att använda då den inte har några dokumenterade biverningar. Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus.

Multiva® Calming har en innovativ sammansättning som innehåller en kombination av ämnen som bidrar till att limdra stress och oro. Några av dess verksamma beståndsdelar är:
L-Theanin är en naturligt förekommande aminosyra i bl.a. gönt te. L-Theanin gymmar produktionen av andra aminosror med lugnande egenskaper.
Calostrum lugnande komplex som är utvunnen ur råmjölkproteiner. Innehållet i råmjölken kan påverka den kognitiva funktionen hos stressade/oroliga djur. Tiamin (vitamin B1) hjälper till att främja ett tillstånd av lugn samt förbättrar kognitiv aktivitet, hjärnfunktionen och förbättrar cirkulationen. Lecitin som förbättrar den kognitiva funtionen.

Dosering

Liten hund och katt: 1 tuggbit/dag/10kg kroppsvikt.
Mellan och stor hund: 1 tuggbit/dag/20kg kroppsvikt.

Ge en halvtimma till en timma före uppkomsten av stressfaktorn. Vid tillfällig användning kan dosen fördubblas eller tredubblas. Vid långsiktig användning kan det vara nödvändigt att upprepa dosen var 8-12 timma.

Användning

  • Ett kosttillskott som främjar ett tillsånd av lugn hos hundar och katter.

Innehåller

Öljäst
Hydroliserad kycklinglever
Glycerol
Rapsolja
Sojalecitin
Maltodextrin
Natriumalgina
Kalciumsulfat
L-Theanin
Calostrum lugnande komplex
Propionsyra
Naturlig tokoferolblandning

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever