Lilcat

Lilcat är det norska varumärket för alla kattälskare som värnar något alldeles extra om sina missar! Detta är en väldesignad, snygg och väldigt lätt Katt-Gps som hjälper kattägaren att följa sin utekatts rutiner när den är utomhus. Den ger även möjlighet till att få bättre koll på kattens hälsa! Denna funktionella GPS låter dig veta vart katten befinner sig, men kan även på sikt kan ge din katten ett längre och och friskare liv genom flera smarta finesser som kattägaren... Visa fortsättningen

Lilcat är det norska varumärket för alla kattälskare som värnar något alldeles extra om sina missar!

Detta är en väldesignad, snygg och väldigt lätt Katt-Gps som hjälper kattägaren att följa sin utekatts rutiner när den är utomhus. Den ger även möjlighet till att få bättre koll på kattens hälsa! Denna funktionella GPS låter dig veta vart katten befinner sig, men kan även på sikt kan ge din katten ett längre och och friskare liv genom flera smarta finesser som kattägaren kan använda sig av.

Hur fungerar Lilcat GPS-Tracker?

 Detta är en kombinerad GPS som även kan samla data om kattens sömnmönster, matvanor och aktivitetsnivå för att ge ägaren stöd och möjlighet att få stenkoll på sitt djurs allmänhälsa. Lilcat är kärleksfullt och noggrant utvecklad i Norge där den också produceras. Du vet väl att vi på Vetzoo även säljer Lildog? Kika in här när det är hundens tur att få en alldeles egen GPS!

2023-08-15
799.00 kr
799.00 kr
  • På lager.
  •