Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Harrison’s Bird Bread Mix Hot Pepper

Harrison’s Bird Bread Mix Hot Pepper är ett ekologiskt fågelgodis framtaget tillsammans med veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen i sitt godis! Mer info

239 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Harrison's Bird Bread Mix Hot Pepper är en bakmix som ger ett nyttigt och välsamakande bröd till din fågel. Mixen blandas med två ägg, vegetabilisk olja och 235 ml vatten. Grädda i ugnen i 25-35 minuter på 175 grader. Om man önskar kan man även blanda i frukt, grönsaker och nötter i degen. Detta bröd är så pass nyttigt att det kan ges som komplettingsfoder till din fågel, ersätt då 30% av fågelns dagliga kost med Bird Bread!

Att baka sitt eget bröd till fågeln är helt klart det nyttigaste alternativet! Brödet ges som belöning eller ett mumsigt litet snacks, kan även ges vid övergång från fröblandning till pelletsdiet. Om fåteln medicineras med ett flytande medel kan man med fördel låta brödet suga upp medicinen och på så sätt lättare medicinera fågeln.

Råvarorna i Bread Mix Hot Pepper är ekologiskt* och egenodlat på Harrison's odlingar och är därför garanterat fria från besprutningsmedel, helt utan tillsatser och andra konserverings-, färg- eller smakämnen. Den goda brödmixen är även testat för att inte innehålla några patogena bakterier, mögel ovs. för en säker konsumtion.

Hållbarhetstiden har inte en lika lång hållbarhet som övrigt foder/tillskott eftersom det inte innehåller några konserveringsmedel. *Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • En brödmix för att baka eget bröd till din fågel, ett nyttigt alternativ till godis!

Näringsdeklaration

Protein 14%
Fett 9%
Växttråd 5%
Vatten 10%

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever