Furviking

Så föddes idén om Furviking Allting startade med den vita herdehunden Aatu! Husse Timo och hans fru Jaana hade precis adopterat den ståtliga Aatu och gjort honom till sin nya familjemedlem. Det tog dock inte många dagar förrän Timo öppnade bakluckan på bilen och såg att all den svarta interiören var fullständigt täckt av Aatus vita päls. Efter en del desperata försök att städa undan all päls-utan särskild framgång fick Timo nog! Dags att skapa något eget!    Efter många... Visa fortsättningen

Så föddes idén om Furviking

Allting startade med den vita herdehunden Aatu! Husse Timo och hans fru Jaana hade precis adopterat den ståtliga Aatu och gjort honom till sin nya familjemedlem. Det tog dock inte många dagar förrän Timo öppnade bakluckan på bilen och såg att all den svarta interiören var fullständigt täckt av Aatus vita päls. Efter en del desperata försök att städa undan all päls-utan särskild framgång fick Timo nog! Dags att skapa något eget!

 

 Efter många tester kom Timo fram till en mycket simpel design och ett verktyg som är otroligt användarvänligt. Inte nog med det-det fungerar också! Furviking avslägsnar effektivt de allra envisaste pälsstråna och skrapar effektivt bort håret från ytan som behöver rengöras. Släng eller dammsug sedan upp högen av päls och voilá! Rent och fritt från hund och kanske även katthår?

Hund och kattägare älskar Furviking!

Furviking är ett litet och behändigt verktyg som får plats i handen, det används enkelt genom att man skrapar upp pälsen som satt sig mot underlaget. Materialet i verktyget fångar utan problem upp håren så att man kan avlägsna dem. En prisvärd produkt som håller vad den lovar!

 

2022-11-16
109.00 kr
109.00 kr
  • På lager.
  •