Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Feliway Friends Doftavgivare

Feliway Friends används för att skapa harmoni mellan katter i hemmet. Den har dokumenterad effekt på att minska spänningar och konflikter mellan katter. Mer info

295 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

FELIWAY FRIENDS innehåller en kopia av kattens naturliga feromon, kallat Cat Appeasing Pheromone (CAP). Det är samma feromon som honkatten naturlig ger till sina kattungar när de diar. Feromonet hjälper till att skapa harmoniska band mellan katter i alla åldrar. Relationen mellan katter i ett hem kan vara väldigt skört och eftersom katter inte har medfödda verktyg för att hantera uppkomna konflikter kan relationen väldigt snabbt förändras. Studier visar att aggressionsnivån mellan katter i hemmet minskar med upp till 65% efter bara 1 månads användning av FELIWAY FRIENDS Doftavgivare.

Det finns olika feromoner i FELIWAY FRIENDS och FELIWAY CLASSIC. Feromonet i FELIWAY FRIENDS kommunicerar harmoni mellan katter och feromonet i FELIWAY CLASSIC kommunicerar trygghet i kattens hemmiljö. Har du problem med att dina katter bråkar väljer du FELIWAY FRIENDS och om du har en katt som är otrygg i hemmet, och därför exempelvis kissar inne på fel ställen eller klöser på möbler, väljer du FELIWAY CLASSIC.

Användning

  • Introducera en ny katt
  • Spänningar och konflikter

Bruksanvisning

Avlägsna locket på flaskan. Skruva på flaskan på doftavgivaren, dra åt försiktigt. Refillflaskan skall sitta rakt under doftbollen. Sätt doftavgivaren i ett elektriskt uttag. Doftavgivaren skall placeras i ett vägguttag med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av doftavgivaren. Placera ej under/bakom möbler, fönsterbräden, gardiner eller vid sidan av utskjutande föremål. Doftavgivaren har full effekt efter ett dygn.

En doftavgivare täcker ca 50-70 kvm och varar i ca 4 veckor. En doftavgivare kan återanvändas 5 gånger. Placera Doftavgivaren där katten/katterna uppehåller sig mest.

Frågor om Feliway Friends Doftavgivare

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever