Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Carlson Extra Hög Walk-Thru Grind

Carlson Extra Hög Walk-Thru Grind är en smart och lättanvänd husdjursgrind. Passar perfekt att använda för hundar, hundvalpar och katter. Är utrustad med en mindre djurdörr som tillåter mindre djur, som exempelvis katter att passera obehindrat medan den store hunden sitter fast. Mer info

829 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Carlson Extra Hög Walk-Thru Grind är en krångel- och problemfri grind, tillverkad i stål som är stabil, hållfast, blyfri, giftfri och tuggresistent. Den är 104 cm i höjd, 74 - 86 cm bred. Det ska ingår även en 15 cm förlängning så den kan bli 102 cm. Grindens bredd kan utökas ytterligare med förlängningar. Den är utrustad med en mindre djurdörr, 25 cm x 18 cm, som tillåter mindre djur som exempelvis katter att passera obehindrat medan den store hunden sitter fast, superbra om man har flera olika djur. Grinden har en praktisk genomgångskonstruktion med ett lättanvänt handtag.

Grindar från Carlson är superanvändbara på många olika sätt. Att begränsa hundens utrymme ökar trygghet när den är ensam eller ska sova. Du kan stänga in hunden när du behöver utföra sysslor där den kan komma i vägen. Det är även suveränt för valpar, som gillar att smaska på skor eller som inte hunnit bli rumsrena.

Användning

  • Extra hög husdjursgrind.

Frågor om Carlson Extra Hög Walk-Thru Grind

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever