Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!
15% rabatt

Beaphar Lactol Kitten Milk

Beaphar Lactol Kitten Milk är en erättningsföda för nyfödda kattungar. Det är också ett tillskottsfoder för dräktiga, digivande eller sjuka katter. Mer info

135 kr
159 kr Spara 24 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Beaphar Lactol Kitten Milk är en erättningsföda för nyfödda kattungar. Det är också ett tillskottsfoder för dräktiga, digivande eller sjuka katter. Det väl beprövade receptet som Lactol kitten är, har blivit ytterligare förbättrat och berikat med DHA (docosahexaensyra) som finns naturligt i modersmjölken, och hjälper till att öka kattens kognitiva förmågor. Det är lättupptagligt, Lactol kattunge ger en korrekt balans av proteiner, nödvändiga vitaminer, mineraler och spårämnen likväl som en rikedom av essentiella aminosyror, inklusive livsavgörande taurin, för den bästa möjliga starten i livet.

Användning

    Hur man blandar Lactol Kitten Milk: Blanda Lactol kitten milk med varmt ( inte kokande) vatten och rör tills allt är fullständigt upplöst. Låt det svalna tills det är ljummet (ca 38 graderC). Lactol kitten milk kan också blandas i kallt vatten till de äldre djuren. Ha alltid friskt vatten tillgängligt. Att använda utrustning så som Beaphar Feeding Set är att föredra. De ska alltid vara rena och sterila, speciellt till unga djur.

    Rekommenderad utspädning: En måttkopp medföljer, den finns precis under locket. Tillsätt 7 strukna mått (31gr) till varje 100ml varmt vatten.

    Rekommenderat dagligt intag: Det är omöjligt att rekommendera precisa dagliga fodergivor beroende på olika ålder, storlek och ras. Att mata när kattungarna ber om det är det mest effektiva sättet. Dock, våra föreslagna dagliga intag är i tabellen. Varje kattunge bör vägas regelbundet för att vara säker på att de går upp i vikt och växer som väntat. Förvaras svalt, torrt och mörkt. Förvara i originalförpackningen, väl stängd. Bör förbrukas inom 3 månader efter bruten förpackning för bästa resultat.

Innehåller

Mjölk
Derivater av mjölk
Oljor och fetter
Mineraler

Vill du veta mer om Beaphar Lactol Kitten Milk

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever