Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Beaphar Care+ Marsvin

Care+ Marsvin är ett mycket välsmakande och välbalanserat Super Premium-foder för marsvin. Care+ marsvin är utvecklat i samarbete med veterinärer. Fodret är mycket omtalat på grund av dess höga C-vitaminhalt. Mer info

179 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Detta är ett mycket välsmakande & välbalanserat premium-foder för marsvin. Care+ Marsvin är framtaget i samarbete med veterinärer, näringsspecialister och marsvinsuppfödare. Det är också berikat med extra C-vitamin samt innehåller protein med högt biologiskt värde för en optimal tillväxt hos djuret. Fodret har också ett lågt fettinnehåll och innehåller fettsyrorna Omega 6 & 3 samt echinacea och spirulina.

Man har även tillsatt Vit E Cell Protection System som skyddar cellerna hos marsvinet mot skadlig påverkan utifrån. Kelaterade mineraler förbättrar upptagningsförmågan, vilket bidrar till en hälsosam mineralbalans. Även FOS och MOS ingår som hälsosamma växtfibrer. Yucca schidigera-extrakt bidrar till att minimera lukten från avföring och urin. De olika ingredienserna i Care+ Marsvin ger dig ett friskt och piggt djur.

Användning

  • Ges som dagligt helfoder.
  • Hållbarhet 24 månader.

Vill du veta mer om Beaphar Care+ Marsvin

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever