Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Avian Enzyme

Avian Enzyme är ett ekologiskt kosttillskott från det kända märket Harrison’s Bird Food. Kosttillskottet är framtaget tillsammans med veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen! Mer info

99 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Avian Enzyme är ett tillskott som stöttar fågelns matsmäletning, oavstett vilket problem fågeln har. Kosttilskottet kan även användas till fåglar med kronisk pankreatit, Proventricular Dilatation Disease (PDD), malabsorptionssyndrom och till nyfödda ungar som har problem med matsmältningen eller fåglar som är under stress eller har en sjukdom. Avian Enzyme kan även användas i förebyggande syfte till den nyfödda fågeln som handmatning de första 1-7 dygnen.

Råvarorna i Avian Enzyme är ekologiskt* och egenodlat på Harrison's odlingar och är därför garanterat fria från besprutningsmedel, helt utan tillsatser och andra konserverings-, färg- eller smakämnen. Tillskottet är även testat för att inte innehålla några patogena bakterier, mögel ovs. för en säker konsumtion.

Hållbarhetstiden har inte en lika lång hållbarhet som övrigt foder/tillskott eftersom det inte innehåller några konserveringsmedel. *Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • Ett ekologiskt kosttillskott för fåglar från nyfödd ålder.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever