Hemleverans av hundfoder och kattfoder

Idag är det långt ifrån alla hund och kattägare som vet att man kan få hundfodret och kattfodret levererat direkt hem till dörren med hemleverans. Hemleverans innebär att VetZoo levererar hem fodret till dig och ställer det utanför din dörr. Du behöver inte vara hemma då leveransen inte behöver kvitteras. Hos VetZoo kan du också beställa veterinärfoder som tidigare enbart gått att köpa på veterinärkliniker. Nu finns det ingen anledning att åka till zoobutiken eller veterinärkliniken för att köpa foder och släpa på tunga säckar.

Vi levererar till alla hushåll

VetZoo levererar hem till alla hushåll i Sverige oavsett om du bor på en ö i skärgården med lantbrevbärare eller mitt inne i storstaden kan du få hemleverans av hundfodret och kattfodret. När du gör din beställning på VetZoo kan du skriva en kort leveransanvisning, så att paketet hamnar på rätt plats. Om du bor i lägenhet anger du din portkod.

Smidig betalning!

Du betalar smidigt och enkelt i vår kassa med faktura, kort eller överföring från din bank.

Utöver foder har VetZoo ett brett sortiment av kattsand, tillbehör, leksaker och hundgodis samt kattgodis. VetZoo har också ett brett sortiment av produkter för kaniner och gnagare.

Vi på VetZoo arbetar hårt för att du som kund skall vara glad och är speciellt stolta över våra supersnabba leveranser. Som kund kan du förvänta att det tar mellan 1-3 vardagar för din leverans att komma fram. Om du har lantbrevbärare kan det ta 1-2 dagar extra. När du lagt din beställning får du ett bekräftelsemail där du kan följa din order.

Om du har några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

[[ever-clean-xtra-strong-unscented]] [[specific-adult-fxd]] [[science-plan-adult-large-breed-med-lammris]] [[acana-adult-small-breed]] [[orijen-puppy-large-breed]]