Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Aptus Aptobalance Pulver

Aptus Aptobalance Pulver är ett komplement som rekommenderas vid känslig mage hos hund eller störningar i tarmfloran och bidrar till en stabiliserad tarmflora. Mer info

229 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Pulvret innehåller mjölksyrebakterier som är inkapslade för att säkerställa att de når fram till den plats i tarmen där de gör mest nytta för att stabilisera mikrofloran. Pulvret innehåller även petektin som bidrar till att skydda tarmslemhinnan samt havstångmjöl som är rikt på viktiga spårämnen och vitaminer.

Aptobalance Pulver rekommenderas även vid bland annat foderbyte, vid behandling av läkemedel ex. antibiotikabehandling och vid miljöombyten ex. hundutsällningar, olika tävlingsplatser, under jaktperioden etc. Viktigt att tänka på: Om hunden inte blir bättre eller om tillståndet försämras bör man kontakta veterinär!

Innehåll: Enterococcus faecium (E1707) 0,5X109 CFU/g Varje påse innehåller 1,5 * 109 CFU Havstångmjöl och pektin.

Bruksanvisning

Används dagligen i minst 5-10 dagar för att stabilisera tarmfloran. Pulvret blandas i maten eller blandas upp med vatten. Kan även blandas med vatten och ges med sked/spruta direkt i munnen om hunden inte vill äta eller dricka det.

Användning

  • Komplement vid känslig mage eller störningar i tarmfloran.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever