Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Allergenius Special Shampoo Katt

Det är alltid roligare tillsammans, trots allergi mot pälsdjur! Med Allergenius Special Shampo minskar mängden allergen hos katt samtidigt som den återfuktar och vårdar kattens päls samt ger en fin lyster. Mer info

289 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Allergenius Special Shampo är ett shampo som är utvecklat och tillverkat i Sverige i samarbete med ledande forskare inom pälsdjursallergi och allergener. Shampot minskar mänden allergener hos katten vilket innebär att pälsallergiker kan börja umgås med djuren. Allergenius innhåller en effektiv kombination av moderna hud- och pälsvårdande ingeredienser med en djupgörande effekt som samtidigt stärker hudbarriären och förekomsten av mjäll, fjäll och allergen minskar. Schampot är helt operfymerat och skonsamt mot hundar med känslig hud.

För att minska mängden av kattens utsöndring av allergener bör katten tvättas regelbundet 1 gång per 1-2 veckor. Då shampot är milt och hudvårdande är det inga problem att använda ofta. Tester visar att regelbunden tvättning kan bidra till att minska kattens utsöndring av allergen permanent. Detta gör det lättare för dig som allergiker att umgås med dina djur men även för andra allergiker som kommer i kontakt med dina djur på offentliga platser. Komplettera gärna med Allergenius Special Balsam.

Enkelt förklarat så har schampot två mekanismer: 1. På ett mycket milt sätt, och utan att irritera huden, tvättar det effektivt bort allergenen och andra hudirriterande ämnen som finns i hudens ytskikt.
2. Schampot hudvårdar och innehåller ämnen som minskar förekomsten av allergener och stärker även hudbarriären vilket därmed minskar hudirritation.
Detta gör att förekomsten av allergen minskar både hos katten och i den miljö där hunden vistas.

Allergenius kan användas på alla djur, ett speciellt schmpoo finns även framtaget till hund. 4/5 som testat schampot upplever att det fungerat bra!

Användning

  • Schampo som minskar kattens utsöndring av allergener och därmed gör den mer allergivänlig för pälsallergiker.

Innehåller

Aqua
Sodium myreth sulfate
Sodium cocoyl glutamate
Disodium cocoyl glutamate
Sodium lactate
Butyleneglycol
panthenol
Urea
Caprylyl glycol
Niacinamide
Ethyl lauroyl arginate
Piroctone olamine
Arginine PCA
Polyglyceryl-5 oleate
Glycerin
PEG-120 methyl glucose oleate
Polyquaternium 10
Ethyl lauroyl arginate HCl

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever