Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Aktiv Small Breed

Svensktillverkade Aktiv Small Breed kan hjälpa stela katter och hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt. Det innehåller grönläppad mussla inklusive musselolja – en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar. Mer info

199 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Svensktillverkade Aktiv Small Breed kan hjälpa stela katter och hundar av små raser att få tillbaka rörligheten. Det innehåller grönläppad mussla – en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar.

Det består av hela grönläppad mussla inklusive musselolja– en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar.

Grönläppad mussla inklusive musselolja innehåller Glykosamoniglykaner (GAG) - naturligt glukosamin, Marint Kollagen II, kondroition, Omega-3 fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Allt glukosamin i världen hämtas ursprungligen från kräftskal eller musseldjur. Kvaliteten behålls bäst om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför används frystorkat musselkött som malts ned direkt till ett pulver. Förutom glukosaminet får man då med viktiga beståndsdelar, som till exempel omega 3-fettsyror och naturliga antioxidanter.

Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket. Komplettera gärna med Aktiv Nypon så har din katt goda chanser att återfå såväl rörligheten i lederna som leklusten i tassarna!

Aktiv Small Breed är skonsamt för magen eftersom det är helt fritt från syror och salter.

Användning

  • Artrit/Artros och ledproblem
  • Förebygga god ledhälsa

Bruksanvisning

Dosering:
< 5kg: ½ – 1 kryddmått /dag beroende på storlek och besvär
< 10 kg: 1 kryddmått/dag

Aktiv Small Breed produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Small Breed tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se.

Frågor om Aktiv Small Breed

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever