Back on Track- för ett friskare hundliv

Back on Track tillverkar produkter för ett bättre välbefinnande hos både hund, häst och människa. På VetZoo.se finner ni främst produkter till hund, så som täcken, filtar och nyponpulver. Nyponpulvret och filtarna kan med fördel även användas av människa.

 

Vad är Back on Track?

Back on Tracks täcken och filtar är tillverkade av det unika keramiska textilen Welltex som fungerar genom att absorbera kroppens egna infraröda värme för att öka blodcirkulationen och återhämtningen. Welltextyget har keramik insmält i trådarna som i sin tur ger denna effekt. Täckena och filtarna kan i och med denna positiva effekt på hundens muskler och leder användas både i förebyggande syfte, under aktivitet och för återhämtning efter aktivitet. För hundar med stela leder och atros kan dessa täcken och filtar även med fördel användas under sömn.

Back on Track produkter

Back on track täcken finns i olika varianter och modeller för att passa olika hundrasers behov. Täckerna för tax är längre i modellen för att passa hundens långa rygg. Whippettäckerna har en fleece krage för att skydda halsen mot kyla. Nedan listar vi ett par av Back on Tracks produkter, klicka här för att komma till hela Back on Track sortimentet.

Det klassiska täcket är vattenavvisande, andras och är fodrat med det keramiska tyget på insidan.

Regntäckerna skyddar hundens viktigaste muskelgruppet mot regn och väta och finns både med stoppning och utan stoppning.

 

Nättäcket är ett lätt och smidigt täcke som hjälper hunden att hålla sin egen värme utan att överhettas. Detta täcke kan med fördel användas både inne, ute eller under andra täcken och passar därför utmärkt för hundar med atros och stela leder.

Filtarna och bäddarna från Back on Track finns olika modeller och flera av dessa innehåller samma keramtextil som täckerna. Filtarna har många användningsområden; inomhus, i bilen, i buren etc. Dessa kan lika väl användas av människor, placera den t.ex i favorit fåtöljen.

 

Back on track tillverkar även högkvalitativa nyponpulver som passa både hund och människa. Nypon är rika på vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter som hjälper hundens kropp att försvara sig mot fria radikaler. Nypon innehåller även viktiga ämnen som spelar stor roll i kroppens immunförsvar. Den senaste nyheten från sortimentet av nyponpuler är extra finmalda nypon som optimerar hundens upptag i tarmsystemet.

 

Har du frågor om någon av dessa produkter, ring eller maila oss gärna!

[[back-on-track-hundtacke-standard]] [[back-on-track-hundtacke-whippet]]