Om VetZoo

VetZoo är en av Sveriges ledande butiker på nätet för djurägare. Här finns ett brett sortiment av utvalda kvalitetsprodukter som främjar sällskapsdjurs hälsa och välbefinnande. Som kund hos oss omfattas du alltid av vår unika Trippelgaranti som innebär att om du inte är nöjd med våra produkter, leveranser eller vår service får du pengarna tillbaka.

Vårt namn, VetZoo är en ordlek och kommer från att vi erbjuder både veterinär- och zooprodukter, och vårt huvudkontor ligger i Stockholm.

VetZoo uppfyller Trygg e-handels krav, läs mer om Trygg e-handel här.


Rådgivning från erfarna veterinärer

För att du som djurägare alltid skall få bästa möjliga service och vara säker på att få rätt produkter till ditt husdjur erbjuder vi kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Denna tjänst är kostnadsfri och du kan ställa frågor både före och efter köp. Vi försöker svara på alla frågor inom 48 timmar, men då veterinärerna även jobbar på klinik kan det i vissa fall ta något längre tid att få svar.


Snabba leveranser i världsklass

Varorna beställer du enkelt med möjlighet till leverans hela vägen fram till ytterdörren, utan omvägen via utlämningsställen. Vi levererar inom 1 - 3 vardagar i hela Sverige oavsett var du bor, om du har lantbrevbärare tillkommer 1 - 2 dagar. Handlar du för över 500:- är det fraktfritt, annars kostar frakten 59:-

Vi på VetZoo har ett stort och effektivt lager som ligger hos Schenker i Helsingborg vilket i sin tur ligger granne med Postens sorteringsanläggning. Vårt nära samarbete med Posten och Schenker möjliggör att vi kan erbjuda snabba och tillförlitliga leveranser. Till skillnad från många andra e-handlare behöver inte Posten eller Schenker först åka en extra omväg till vårt lager för att hämta upp dina varor. Notera att om du har lantbrevbärare tillkommer 1 - 2 dagar på leveransen.


Branschens smidigaste prenumerationer utan krångel

Hos VetZoo går det även att prenumerera på foder. Tryggt, snabbt och säkert utan bindningstider, minsta köp eller extra avgifter. Du kan själv ställa in hur ofta du vill att ditt foder skall levereras samt pausa din prenumeration exempelvis om du är på semester. Enkelt och bekvämt, nu finns det ingen grund till att planera in ett besök till zoobutiken eller djursjukhuset och bära på tunga fodersäckar i onödan.


Sett oss på TV?

Varje dag får vi på VetZoo nya kunder vilket är fantastiskt kul. Något som är ännu roligare är väldigt många väljer att återkomma. Just nu gör vi reklam på TV. Prova VetZoo du också, vi lovar att göra allt för att du skall bli nöjd! Här kan du läsa våra fina omdömen på Prisjakt, och här nedanför kan du se vår reklamfilm


Bakgrund

Idén till VetZoo kommer från viljan att bygga en smart och trygg e-handelsplats som är grundad på relevant och sakkunnig rådgivning. Redan 2009 lanserade vi Veterinären.nu, Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjursägare. Där har vi sedan starten besvarat tiotusentals frågor om sjukdomar, skador och skötsel från sällskapsdjursägare. Det stora intresset för pålitliga tips och råd visade vägen till en nätbutik där du som besökare inte bara kan beställa de produkter ditt sällskapsdjur behöver, utan även få hjälp med produktrelaterade frågor av en oberoende veterinär. VetZoo hette tidigare Djurhälsobutiken men bytte namn maj 2013 i samband med lansering av ny hemsida.

Kontakta oss