I denna kategori


Kampanjvaror

Just nu har vi extrapris på flera produkter till din hund

Se alla kampanjvaror

Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga
Leka och lära

Leka och lära

Utvalda produkter för lek och aktivering.

Är din hund orolig?

Är din hund orolig?

Bra produkter som minskar stress.

Se alla paket till Hund

Brett utbud av veterinärfoder

Vi har ett stort utbud av veterinärfoder för hundar. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning före och efter köp, så om du är osäker är det bara att ställa din fråga till våra veterinärer. Vi skickar alla våra veterinärfoder med hemleverans hela vägen fram till din dörr inom 1-3 dagar, enkelt och bekvämt.Från 259:-

Prescription Diet Canine i/d är ett mycket lättsmält veterinärfoder framtaget för att hjälpa hundar med mag- och tarmsjukdomar.

10% rabatt
Köp nu
Från 197:- 219:-

Den låga fetthalten och höga fiberhalten ger en låg energitäthet.

Från 429:-

Det är kliniskt bevisat att Hill´s Prescription Diet j/d Canine Reduced Calorie hjälper hundar gå, springa,leka och gå i trappor lättare.

Från 429:-

Prescription Diet Canine z/d Ultra Allergen Free är ett veterinärfoder som hjälper till att minimera allergiska reaktioner på mat.

Från 199:-

Hill´s Prescription Diet Canine Metabolic är ett veterinärfoder framtaget för hundar med som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt.

10% rabatt
Köp nu
Från 188:- 209:-

Specific Weight Control CRD är lämpligt för hundar som genomfört lyckad viktminskning och för hundar som är mindre aktiva eller kastrerade.

10% rabatt
Köp nu
134:- 149:-

Specific Food Allergy Management CDW är ett veterinärfoder med lamm och ris för hundar med foderallergi samt mag och tarmproblem.

10% rabatt
Köp nu
Från 350:- 389:-

Purina Veterinary Diets Canine HA är ett veterinärfoder för hundar med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans.

10% rabatt
Köp nu
134:- 149:-

Specific Digestive Support CIW är ett veterinärfoder för hundar med mag och tarmbesvär.

10% rabatt
Köp nu
Från 241:- 268:-

Specific Joint Support CJD är ett balanserat helfoder med moderat energiinnehåll för optimal viktkontroll och bibehållandet av sund ledhälsa.

10% rabatt
Köp nu
Från 274:- 304:-

Specific Food Allergy Management CDD-HY är ett veterinärfoder med hydrolyserad lax och ris för hundar med foderallergi samt mag och tarmproblem.

10% rabatt
Köp nu
Från 266:- 295:-

Specific Allergy Management Plus CΩD-HY är ett komplett näringsmässigt balanserat hypoallergent foder baserat på ris och hydrolyserad lax.

10% rabatt
Köp nu
134:- 149:-

Specific Heart & Kidney Support CKW är ett veterinärfoder framtaget för hundar med hjärt, njur och leverproblem.

Från 324:-

Prescription Diet Canine z/d Ultra Allergen Free är ett veterinärfoder som hjälper till att minimera allergiska reaktioner på mat.

Från 189:-

Prescription Diet Canine i/d Low Fat är ett mycket lättsmält veterinärfoder med lägre fettinnehåll framtaget för att hjälpa hundar med mag- och tarmsjukdomar.

324:-

Hill`s Prescription Diet Canine i/d är ett mycket lättsmält veterinärfoder framtaget för att hjälpa hundar med mag- och tarmsjukdomar.

Från 189:-

Satiety Weight Management är ett dietiskt helfoder avsett för hundar med avsikt att minska övervikt.

Från 199:-

Dog Gastro Intestinal Low Fat är ett veterinärfoder för hundar med störningar i mag och tarmkanalen som diarré, inflammatoriska tarmsjukdomar, försämrad matsmältning och kolit.

Från 265:-

Hypoallergenic är ett foder för hundar med fodermedelsallergi och intolerans.

Från 199:-

Hill’s Prescription Diet Canine w/d är ett veterinärfoder framtaget för hundar med som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt.

10% rabatt
Köp nu
Från 242:- 269:-

Specific Digestive Support CID är ett veterinärfoder för hundar med mag och tarmbesvär.

Från 409:-

Anallergenic är ett dietiskt helfoder avsett för hundar med avsikt att minska intolerans mot ingredienser och näringsämnen.

Fri frakt
Köp nu
Från 529:-

Mobility Support Large är ett foder speciellt framtaget för att främja rörligheten och motverka Artros hos äldre hundar av större raser över 15 kg.

Från 129:-

Eukanuba Veterinary Diet Intestinal Adult är ett foder för vuxna hundar som har mag- och tarmrubbningar.