Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Science Plan Mature Sterilised med Kyckling för Katt

Torrfoder med kyckling till yngre vuxna katter, för bibehållande av vikt och urinvägshälsa efter kastrering. Med lättsmälta ingredienser, protein av hög kvalitet och omega-3 & -6 för ett hälsosamt immunsystem. Ett torrfoder för bibehållandet av vikt och urinhälsa, innehållandes kyckling och framtaget för unga vuxna katter som har kasterats. Består av lättsmälta ingredienser, högkvalitativt protein samt omega-3 & -6 för immunförsvaret. Mer info

819 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Det är ökad risk för både viktöktning & urinvägsbekymmer efter att katter har kastrerats samtidigt som både aptiten och energibehovet minskar. HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Young Adult har därför en unik sammansättning för det ska bli lättare att hålla din katt smidigare efter kastrering.

Utfordring

Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.

Pengarna Tillbaka Garanti

Pengarna Tillbaka Garanti

Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.

Användning

  • Noggrant balanserad näring skräddarsydd att möta behoven hos kastrerade katter
  • Denna unika sammansättning har tillsatt L-karnitin bevisad att hjälpa katter hålla sig smidiga och aktiva
  • Kontrollerade mineralnivåer för ett hälsosamt urinvägssystem
  • Ger din äldre kastrerade katt ett foder med lågt kalorinnehåll, med höga nivåer av L-lysin för att hjälpa till att bibehålla vitalitet
  • Tillverkad med ingredienser av hög kvalitet
  • Rekommenderas av veterinärer

Vill du veta mer om Science Plan Mature Sterilised med Kyckling för Katt

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever