Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder till överviktig border terrier

Har en storväxt bt-tik som har mycket lätt att gå upp i vikt. Hon äter RC Vet Diets Dog Saitiety Weight Management sedan 1 år tillbaka. Minskar inte i vikt. Dessutom är tidvis slö och energifattig tycker vi. Har ytterligare en bb-tik att jämföra med. Hur ska vi få vår överviktiga tik att piggna till? Hon har inga övriga åkommor.

Elin svarar

Hej! Jag tycker att ni ska boka tid till veterinär för undersökning. Kanske ska man kontrollera hennes sköldkörtelvärde för att se att hon inte har problem med sköldkörteln, det kan göra att hunden svara dåligt på bantningsfoder samt trött och slö. Veterinären kan också hjälpa till att titta så att ni ger rätt mängd bantningsfoder. Om ni vill kan ni också höra av er hit igen efter besöket och tala om hur gammal er tik är, om hon är kastrerad, vilken som är hennes idealvikt och vad hon väger nu samt hur mycket mat ni ger henne om dagen så kan jag försöka hjälpa er att kontrollera mängden. Lycka till!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Övervikt Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever