Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Katt som är lös i magen

Hej! Jag har en ungkatt på 5 månader, som är lös i magen, och det verkar som om hans mage inte riktigt fungerar tillfredsställande. Jag skulle vilja få tag på ett torrfoder som är skonsamt för hans mage, och gör att han mår bra.
Mvh/Karin Har ni smakgaranti?

Elin svarar

Hej! Det kan vara idé att prova med foder som ska vara extra lättsmält. En del katter fungerar bättre på våtfoder eller uppblött torrfoder, så det kan också vara idé att prova. Du hittar alla våra foder för katter med magproblem på den här länken: https://vetzoo.se/katt/kattfoder/veterinarfoder#konsistens=torrfoder&omrade=mage-och-tarm&kategori=katt.12&kategori=kattfoder.74&kategori=veterinarfoder.76 Två foder som jag känner till personligen och som många verkar nöjda med är de här två: Digestive Support FID Prescription Diet Feline i/d Obs! Om din katt tappar i vikt, är hängig eller om maten inte hjälper din katt att må bättre i magen så behöver du boka tid hos veterinär för att få hjälp med behandling! Du har returrätt om du inte är nöjd med produkten, så ja, det finns smakgaranti: https://vetzoo.se/om-vetzoo/var-trippelgaranti Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Urinvägarna Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever