Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Övervikt

Hej!
Min katt äter idag Royal Canin Satiety för att gå ner i vikt. Min fråga är nu vad hon ska äta när hon nått sin målvikt? Det finns ju även Obesity från Royal Canin och om jag förstått det hela så innehåller även det lite energi men dock lite mer än Satiety. Satiety ska katten bara äta under själva viktminskningen, eller? Tänker på om man ska gå över till Obesity när hon nått sin vikt?Innan åt hon Royal Canin Light men tror inte att hon blev mätt på det, kändes som att hon gick upp lite i vikt. Vi har 3 andra katter så det är lite klurigt när alla äter olika ;)
Med vänlig hälsning Therese

Elin svarar

Hej Therese! Om din katt fungerar bra på och gillar Satiety Support så går det alldeles utmärkt att fortsätta att ge den som underhållsmat även när din katt har nått sin målvikt. Det kan vara krångligt när katterna inte får lika, om det går så brukar jag rekommendera att alla kan få äta bantningsfodret (om inte någon av katterna har någon sjukdom som gör att det är olämpligt), om man märker att någon av katterna går ned i vikt (väg en gång i veckan) så får man stödutfodra den med annan mat på något ställe där inte de andra katterna kommer åt. Jag hoppas att detta var svar på din fråga!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Övervikt Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Veterinary Diets Cat Satiety Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Cat Satiety

Fri frakt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever