På grund av ett tekniskt fel har det gått ut meddelande om leverans till flera av våra kunder även om de inte har en pågående order hos oss. Vi undersöker just nu problemet. Om du fått information om leverans, men inte har en pågående order så kan du bortse från det. Vi ber om ursäkt för detta.
2018-02-24
från 99.00 kr
från 99.00 kr
  • På lager.
  • Urinsten

    Min fråga är om detta foder är: kan katten få urinstenar av detta foder? Min katt är en kastrerad 12 årig katt med bra hull o som är en katt som får vara både ute o inne. Katten har aldrig haft urinsten tidigare o vill inte riskera att han får det heller. Eftersom jag vill ge min katt ett bra foder som håller min katt frisk o pigg, så vill jag veta om detta foder är ett bra val? Med vänlig hälsning, Katarina

    Karin svarar

    Hej Om din katt aldrig haft problem med urinsten så tror jag att detta foder kan gå bra. Det är avpassat för den åldrande katten, men inte direkt anpassat för att förhindra uppkomst av urinsten. Om du är mycket oroad över det så skulle jag rekommendera att prova Hill’s Science Plan Feline Senior 11+ Healthy Ageing som är avpassat för åldrande katter och tar speciell hänsyn till problem i urinvägarna. Hoppas detta var till någon hjälp!

    Karin