Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Igelkottar

hej, jag är en tjej på 12 år och har en syster på 8år. Vi har en Norsk Skogskatt som är en han och heter Gosan. Vi vill gärna ha två stycken igelkottar och vi vill ha lite råd på vilka produkter som skulle vara bäst. Mvh Linn och Ines.

Marianne svarar

Hej! Om man inte får tag på torrfoder som är avsett för igelkottar får man köpa kattfoder med lågt kalorihalt, t.ex. Royal Caning Light Cat. Kom bara ihåg att ni inte ska ge bara pellets/torrfoder utan man måste även ge grönsaker till ca 25%. Andra produkter du kan köpa här på sidan är Toa-Lätt strö, toalådor, matskålar, vattenskålar, små hus, motionshjul, kattleksaker och annan utrustning. Tänk på att ni måste ta reda på noga hur man sköter igelkottar. Det är t.ex. förbjudet att stänga in dem i smådjursburar, minsta tillåtna yta att ha dem på är 20 kvadratmeter. Det är också bra att veta om att det är svårt att få tag på kunnig veterinärer om igelkotten skulle bli sjuk. Lycka till!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Kattfoder Katt/Friskfoder Royal Canin Light Weight Care Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Royal Canin Light Weight Care

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever