Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Muskelmassa

Hej jag undrar om ni har någon naturlig produkt som stärker min hunds muskler? och får honom att bli mer muskulös. utan att det skadar honom på något sett?

Tack på förhand!


Hälsningar
Sami

Anna svarar

Hej Sami! Ge hunden ett bra foder av hög kvalitet. Vilket foder som vore bäst beror på hundens ålder, storlek och aktivitetsnivå så det kan jag inte svara på utan mer info från dig. Utöver bra foder som innehåller alla näringsämnen som kroppen behöver för att bygga muskler så är det allsidig regelbunden motion som gäller. Man ger inte hundar proteinpulver och liknande såsom kroppsbyggare gör, utan försöker få till kroppens behov genom hundfodret och långsiktigt målinriktad träning. Är din hund en högpresterande arbetshund eller håller han på att återuppbygga sin muskulatur efter en skada? Skriv igen med mer info till mig så kan jag kanske ge mer specifika råd utifrån det. Ett par exempel för foder som kan vara lämpliga för hårt arbetande vuxna hundar är Specific Active CAD, Proplan Performance, Eukanuba working & endurance och science plan performance. Lycka till!

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder PRO PLAN® All Sizes Adult Performance - OptiPower® Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om PRO PLAN® All Sizes Adult Performance - OptiPower®

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever