Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Vilken hills ska man köpa till valp

Hej har en fråga
vår valp låg inne på djursjukhuset för ca 4 v sedan och när vi åkte hem fick vi hills i/d 2 kg med oss hem som han skulle ha för mag och tarmkatarr.
nu har han blivit dålig i magen igen då vi börjar med purina puppy sensitive. och vill han ska äta hills id igen men vet ej vilken av alla sorter han ska ha. han är 13 veckors amerikansk staffshairterrier på ca 10-11 kg.
tacksamför svar.
mvh sofie

Anna svarar

Hej Sofie! Det är den lila-aktiga säcken som heter i/d som du ska köpa om du vill ge foder mot magtarmbesvär. i/d finns både som burkvariant och som torrfoder i olika storlekar. 2kg säcken brukar vara ganska lagom vid tillfälliga magbesvär. Vill du hjälpa magfloran lite extra i balans kan du kombinera fodret med exempelvis canikur pro pasta som innehåller bl.a. probiotika samt speciell lera som binder giftämnen i tarmen. Nu vet jag inte vad din hunds besvär var, men om han är mycket dålig i magen och det var detta ni sökte veterinärvård för sist så kan det vara klokt att ringa och meddela att besvären återkommit till din egen veterinär. Unga hundar kan snabbt bli dåliga så håll noga koll. Tänk dessutom på att göra alla foderbyten väldigt långsamt, speciellt om din hund har en känslig mage. Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine i/d Digestive Care

10% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever