Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Hundfoder

Hejsan!
Har en italiensk vinthundstik på 9 år. Hon fick i slutet av förra året en tarminfektion och fick då medicinering i form av Losec och har sedan dess ätit specialfoder (Prescription Diete Canine i/d). Nu är hon sedan ett bra tag pigg och glad igen, men har låtit henne fortsätta äta detta specialfoder. Tycker ni att det är bra att fortsätta med detta foder även i framtiden?
Mvh
Anna-Karin

Karin svarar

Hej Anna-Karin Om din hund mår bra på fodret är det inga problem att låta henne fortsätta äta det. Det är ett helfoder av god kvalitet som innehåller allt en hund behöver. Men om hon bara haft problem med magen vid det enda tillfället i vintras så finns det heller ingenting som hindrar att du byter till något annat foder. Man brukar rekommendera att de fortsätter med dietfodret i 10-14 dagar vid en akut mag-tarminfektion som går över på några dagar. Hoppas detta var svar på dina frågor!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine i/d Digestive Care

10% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever