Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder till min valp..

Hejsan! Jag har en valp (Toypudel/Lhasa apso) som blir ett nu i slutet av september vilket betyder att det är dags att byta foder. Just nu äter hon Four Friends valpfoder. Hon har tidigare haft problem med analsäckar för att hon är lös i magen då och då.. Jag undrar vilket foder det är bäst att byta till för att säckarna ska sluta strula? Det finns så många olika märken och jag vet inte vad jag ska/behöver tänka på när jag väljer foder..
Hälsningar Emilija och lilla Doris. :)

Karin svarar

Hej Emilija Jag håller fullständigt med dig, det finns alldeles för många fodersorter :) Generellt kan man säga att om man har en frisk hund så kan man välja vilket vuxenfoder som helst (av de större märkena), för de har alla tillräckligt med näring i sig. Men eftersom din hund är lös i magen då och då så kan det vara lämpligt att byta till ett foder för hundar med känsliga magar. Du kan tex ge Hill's i/d eller Specific Food Allergy Management CDD-HY. Men du skulle också kunna prova att ge henne ett färskfoder som Vom og Hundemat som ofta fungerar väldigt bra på små hundar med känsliga magar. Hoppas något av detta fungerar!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine i/d Digestive Care

10% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever