Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Kissar i sängen

Hej,
Har en kattunge på 22 veckor (min veterinär tror dock att hon är ca 14 veckor) De första veckorna efter hon kommit till oss gick hon på lådan utan problem. Men sen gick vårt larm på huset och hon kissade på sig i min säng.
Efter det kissar hon i sängen om hon får en chans. Vi har köpt Feliway som sitter i vägguttaget. Vi har dörren stängd till vårt sovrum på dagarna och plastad frotté på barnens sängar. Hon sover hos någon av oss i sängen. Har 2st lådor med Everclean sea...... någonting. Men får hon en chans springer hon in och kissar i vår säng.
Jag tvättar lakan, täcken och madrassskydd med vanligt tvättmedel i 60 grader.
Vad ska vi göra ? Hon är helt underbar annars.
Inga fler katter i hemmet. Behöver hon en kompis ?
Vi jobbar mellan 8 och 16. Då är hon ensam. Barnen är 8 och 10år gamla.
Snälla hjälp !
Mvh
Carina

Linnea svarar

Hej Carina! Vad bra att ni har Feliway och flera lådor. Jag skulle rekommendera en parfymfri kattsand. Du kan också prova att ha en kattlåda med annat strö - ibland kan man till och med prova med tygremsor. Jag skulle inte rekommendera att skaffa en till katt i detta läge då en till katt kan vara stressande och i värsta fall förvärra problemen. Läs den här artikeln för mer tips: http://www.veterinaren.nu/katt/bra-att-veta/beteende/om-din-katt-kissar-eller-bajsar-utanfor-sin-kattlada Lycka till!

Taggar

Katt/Kattsand Ever Clean Xtra Strong Unscented Ever Clean Katt

Fler frågor och svar om Ever Clean Xtra Strong Unscented

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever