Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Back on track till nakenhund

Hej,

Min kinesiska nakenhund Space är 7 år och är lite stel bak och lite spänd vid bogen. Lite småstel som såklart kommer med åldern. Jag har hört lite rykten om back on track och funderar på vilket jag ska välja. fleece känns nästan som det bästa alternativet.

Men generellt, hur lång tid brukar de behöva gå med täcket inomhus? Han sover under täcket med mig på nätterna så det är isåfall på dagarna när jag jobbar han skulle behöva det...ibland vistas han i ett hus som är lite kallare än gemene lägenhet vilket kanske påverkar stelheten så...antar att detta täcke är en bra idé?

Elin svarar

Hej! Back on track-täcken verkar kunna lindra för många hundar, och fleece-varianten kan nog vara bra för din hund. Det kan dock vara klokt att försöka ta reda på orsaken till smärtan/stelheten med hjälp av t ex veterinär och sjukgymnast, då kan du dessutom få hjälp med om det finns några speciella saker som du ska undvika att göra med din hund, och få tips på övningar att göra för att underlätta. Vissa kosttillskott kan också underlätta om det visar sig att din hund har artros. Det är också viktigt att känna till att det allra viktigaste för hundar med ledproblem är att se till att de håller sig slanka, det minskar belastningen på lederna. Om du vill veta lite mer om Back on Track så finns mer info på deras hemsida: http://backontrack.com/se/anvandningsrad Jag hoppas att detta kan vara till hjälp, annars får du gärna höra av dig igen. Med vänlig hälsning

Taggar

Hund/Utrustning Hund/Täcken och skor Back On Track Hundtäcke I Fleece Utgående Hund

Fler frågor och svar om Back On Track Hundtäcke I Fleece

17% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever