Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Petwise Fästinghalsband Hund - Small

Petwise fästinghalsband för små hundar är ställbart upp till <40 cm. Halsbandet motverkar bitande insekter och minskar risken för bett av fästing. OBS! Ska ej användas på hundvalpar yngre än två månader. Mer info

209 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Aktivt under en lång period
Petwise halsband innehåller en aktiv substans med en citrusdoft som genom att halsbandet gnuggas mot hunden när den rör på sig, reaktiveras och en repellerande zon skapas runt hunden. Så länge halsbandet doftar, ca 2-3 månader, så länge har halsbandet en repellerande effekt.

Effektivitet
Det aktiva ämnet i halsbandet minskar risken för att bli biten av insekter och fästingar. Denna välkända och verksamma olja, essential oil of lemon eucalyptus används i många produkter både för hund/katt och människa för att avvisa fästingar och andra insekter. Essential oil of lemon eucalyptus är även känd som PMD-oljan (p-Menthane 3,8-diol) och kommer naturligt från bladen hos Eucalyptus Citriodoraträd.

Om Petwise
Petwise halsbandet bedömd inte vara farligt eller ge några hälsorisker för varken djur eller människor i dess omgivning om man använder halsbandet enligt instruktionerna.

Användning

  • Ett halsband som minskar bett från fästningar och andra insekter.

Med hjälp av kontorshunden Frodo visar vi här hur man tar bort en fästing på bästa sätt, för att minska risk för smitta och infektion.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever