Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Bilbur PRO 1

Pro är en krocktestad och godkänd hundbur av TÜV. Vid transport av djur bör en bur användas för garanterad säkerhet för både hund och människa. Läs noga igenom nedanstående text innan beställning för information om speciella leveransvillkor, vilken ånger- och returrätt som gäller och vilken bur som passar just din bil. Mer info

4 295 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Pro är en av marknadens lättaste burar och en av de enklaste burarna att montera. I Sverige finns det lagar som reglerar transporter av djur och en krocktestad bur är både ett säkert och lagligt sätt. Proline är TÜV- godkända transportburar framställda av högkvalitativt High-Tech material av aluminium enligt stränga kvalitetsriktlinjer (ISO 9001) i Schweiz.

Burarna har bland annat ett smart låssystem med spärrfunktion, förstärkt bakvägg med sikt bakåt så att du kan se hunden från förarsätet, 30 mm tjocka aluminiumstänger, bra luftcirkulation, låsbälte för fastspännande i fordon, glasfiberarmerade hörn för en stabil bur och anti-glid kardborreband för fixering på bilmatta. Buren är helt underhållsfri!

Pro 1 finns i en storlek, se storleksguide för exakt mått. OBS! Använd alltid länken nedan för att se att buren passar i just din bil!

Passar buren i min bil?

Pro finns i flera olika storlekar, både enkel och dubbelburar, och det är av yttersta vikt att du noga tar reda på om buren får plats i din bil. Klicka här för att dubbelkolla vilka burar som passar i din bil!

Leveransvillkor

Då Pro burarna är tyngre än våra övriga försändelser förkommer speciella leveransvillkor. Burarna är inte en lagervara hos oss utan när buren är beställd skickas den direkt från vår leverantör. När buren har skickats blir du kontaktad av transportbolaget Bring för överenskommelse om leverans en vardag, kvällstid mellan kl. 17-21. Buren levereras alltså med krav på kvittens , till skillnad från våra övriga leveranser som sker från vårat eget lager utan kvittens. Detta kan även innebära en något längre leveranstid än 1-3 arbetsdagar. Dock alltid fri frakt på alla Pro burar!

OBS! Buren levereras ej monterad utan måste monteras av kunden. Tydliga monteringsinstruktioner medföljer och det tar ca 30 minuter att skruva ihop buren.

Användning

  • En krocktestad hundbur för bilen för en säker och laglig transport av hundar.

Retur- och ångerrätt

30 dagars retur- och ångerrätt i originalförpackning. Detta innebär att om du som kund monterar buren och sedan ångrar dig eller att buren inte passar i bilen, måste den demonteras och paketeras på samma sätt som när ni mottog den. Om delar av buren saknas vid retur eller om buren returneras skadad/visar på att den varit använd betalas inte hela köpsumman tillbaka.
Storlek Mått (höjd x bredd x djup) Burens lastvikt
Small 54,4 x 54,5 x 73,5 cm 17 kg

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever