Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

AlgGutten Senior/Light

AlgGutten Senior/Light är ett premiumhelfoder speciellt urformat för att passa hundar med ett något lägre energibehov, till exempel hundar som tenderar att gå upp i vikt och äldre hundar. Mer info

229 kr

Egenskaper

AlgGutten Senior/Light är ett smakrikt och naturligt hundfoder med glykosamin för den äldre och/eller överviktiga hunden. Nivåerna av protein och fett i detta foder är anpassat för att ge den äldre hunden och/eller den överviktiga hunden optimalt med näring och energi. För dig som tänker lite extra på våra svenska bönder och miljön är detta foder det självklara valet; närproducerat, lokalodlat spannmål och miljövänliga påsar!

Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror samt alger som bidrar till blankare päls, ett starkare immunförsvar och bättre allmänhälsa samt starkare benstomme, leder, tänder och klor. Light/Senior innehåller även en högre halt av C-vitamin som är bra för speciellt den äldre hunden då hundens förmåga att bilda eget C-vitamin börjar avta vid 7 års ålder.

Dessutom är Alggutten världens första hundfoderföretag som miljökompenserar med MINST 100%! Tillsammans med företaget Tricorona Climate Partner miljökompenseras produkterna genom Gold Standard. Gold Standard är en kvalitetsstämpel som tog fram för klimatkompenseringsprojekt som innebär strikta förhållningsregler med krav på ytterligare socialt ansvarstagande och hållbar utveckling. Genom att ge AlgGuttens hundfoder slipper du tänka på klimatbelastning eller utsläppsrätter, AlGutten har rredan tagit hand om klimatkompenseringen!

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • Ett svensktillverkat foder med miljön i åtanke vid tillverkning.

Innehåller

Majsmjöl
Korn
Ris
Torkat köttprotein av kyckling
Animaliskt fett
Alger 2,5%
Linfröexpeller
Glykosamin
Vitaminer & Mineraler
Spårämnen

Näringsdeklaration

Protein 19%
Fett 7%
Växttråd 2,5%
Vatten 10%
Aska 6%
Kalcium 1,2%
Fosfor 0,8%
Vitamin A 9500 IE/kg
Vitamin D 950 IE/kg
Vitamin E 330 mg/kg
Koppar 12 mg/kg
Selen 0,3 mg/kg
Järn 180 mg/kg

Vill du veta mer om AlgGutten Senior/Light

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Läs omdömen
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever