Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Aktiv Hund

Svensktillverkade Aktiv Hund kan hjälpa stela hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt. Det innehåller grönläppad mussla inklusive musselolja – en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar. Mer info

379 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Svensktillverkade Aktiv Hund kan hjälpa stela hundar att bibehålla/ få tillbaka rörligheten så att man kan fortsätta gå promenader med husse/matte, gå i trappor etc och hundar som besväras av artros/ledförslitningar och inflammationer.

Det består av grönläppad mussla inklusive musselolja– en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar.

Grönläppad mussla innehåller Glykosamoniglykaner (GAG) - naturligt glukosamin, Marint Kollagen II, kondroition, Omega-3 fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Allt glukosamin i världen hämtas ursprungligen från kräftskal eller musseldjur. Kvaliteten behålls bäst om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför används frystorkat musselkött som malts ned direkt till ett pulver. Förutom glukosaminet får man då med viktiga beståndsdelar, som till exempel omega 3-fettsyror och naturliga antioxidanter.

Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket.

Aktiv Hund är skonsam för magen och skyddar tarmslemhinnan, ger därav inte magbiverkningar.

Användning

  • Artrit/Artros och ledproblem
  • Förebygga god ledhälsa

Bruksanvisning

Dosering/dag Hund
<15 kg: 0,5 tablett
15 - 25 kg: 1 tablett
>25 kg: 1,5-2 tabletter

Hundar under 10 kg kan också använda Aktiv Small Breed i pulverform.

1 tablett innehåller 440 mg pulver grönläppad mussla.

Aktiv Hund produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Hund tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se.

Frågor om Aktiv Hund

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever