Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Aktiv Hip & Joint

Svensktillverkade Aktiv Hip&Joint är 100% vegetabiliskt vilket är bra för hundar med allergier och kan hjälpa stela hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt. Mer info

379 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Svensktillverkade Aktiv Hip&Joint används företrädesvis till lite yngre hundar och hundar som tränar flera gånger i veckan i förebyggande syfte.

Aktiv Hip & Joint är 100% vegetabiliskt, vilket är bra för djur med allergier.

Används kontinuerligt eller under perioder med hög tränings-/arbetsbelastning. Anpassad för muskler, leder, mobila höfter och benstommes normala funktion i samband med träning. Används för att förebygga besvär.

Är framtagen med välkända antiinflammatoriska medel:

BOSWELLIA SERRATA - är en indisk ört som bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. Används traditionellt vid reumatiska sjukdomar, ledgångsreumatism och alla former av inflammationer, VITAMIN K2 bidrar till att upprätthålla en normal benstomme, GURKMEJA bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.  Gurkmeja tillhör samma familjen som ingefära. Gurkmeja roten innehåller curcumin, L-ARGININ är aminosyra, särskilt lämplig för hundar som tränar hårt då den har en positiv inverkan på blodcirkulationen. MSM finns i kroppens celler och är en del i kollagen och keratin annat bygger upp brosk, senor, bindväv, skelett & muskler, MANGAN bidrar till normal bildning av bindväv och normal energiomsättning samt skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar bland annat till normal kollagenbildning, broskets och benstommens normala funktion samt att minska trötthet och utmattning, Svartpeppar och Vitamin D bidrar till upptaget av näringsämnen.

Användning

  • Förebyggande till hårt arbetande hundar
  • Reumatiska problem, inflammationer och artros
  • Med svag benstomme
  • Olika besvär i ryggen som ger stelhet och rörelsestörningar
  • Vid alla typer av inflammationer i ben, led- och muskelvävnad.

Bruksanvisning

Dosering/dag Hund
< 15 kg: 0,5 tablett
15 - 25 kg: 1 tablett
>25 kg: 1,5-2 tabletter

Kompletteringsfoder till hund.

Aktiv Energy produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Hip&Joint tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se.

Innehåller

Boswellia Serrata
Gurkmeja
Vitamin K2
L-arginin
MSM
Mangan
Vitamin C
Vitamin D2

Vill du veta mer om Aktiv Hip & Joint

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever