Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga
Kissar katten inomhus?

Kissar katten inomhus?

Bra produkter om katten kissar utanför lådan.

Lek och stimulans

Lek och stimulans

Utvalda produkter för lek och aktivering.

Är din katt orolig?

Är din katt orolig?

Utvalda produkter för oroliga katter.

Frisk hud och päls

Frisk hud och päls

Utvalda produkter för ren och glansig päls.

Se alla paket till

Urinvägarna till katt

Här hittar du produkter som våra veterinärer valt ut mot urinvägsbesvär som urinvägsinfektion (Idiopatisk Cystit). Vi har både Coseguin och Cystease som innehåller glukosaminer samt veterinärfoder för både hundar och katter med urinvägsproblem.


Visa filter

1,5 kg  4 kg  8 kg 
Från 249:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Reduced Calorie Chicken är framtaget för överviktsbenägna katter och gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

12 x 85 g 
204:-

Hill’s Prescription Diet Feline Renal Health k/d Chicken Portionspåsar är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.

1,5 kg  5 kg 
Från 269:-

Prescription Diet Feline Renal Health k/d är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.

1,5 kg  3,5 kg  6 kg  9 kg 
Från 239:-

Ett komplett torrfoder för katter från 6 månader med sjukdomar i nedre urinvägarna

9% rabatt
Köp nu
7 x 100 g 
68:- 75:-

Specific Crystal Prevention FCW är ett mycket lättsmält veterinärfoder som kan rekommenderas för att förebygga struvitsten samt vid mag och tarmbesvär.

12 x 100g 
179:-

Urinary Moderate Calorie Wet är ett komplett dietfoder för katt vid sjukdom i nedre urinvägarna och då katten har behov av ett måttligt energiinnehåll.

305:-

Cystease är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit).

10% rabatt
Köp nu
7 x 100 g 
84:- 93:-

Specific Struvite Dissolution FSW är ett veterinärfoder för katter som löser upp och förebygger struvitstenar.

10% rabatt
Köp nu
2 kg  7,5 kg 
Från 215:- 239:-

Specific Crystal Prevention FCD-L är ett mycket lättsmält veterinärfoder med måttligt energiinnehåll som kan rekommenderas för att förebygga struvitsten samt vid mag och tarmbesvär.

1,5 kg  5 kg  10 kg 
Från 239:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Chicken gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

10% rabatt
Köp nu
3 kg  8,5 kg 
Från 323:- 359:-

Specific Crystal Prevention FCD är ett mycket lättsmält veterinärfoder som kan rekommenderas för att förebygga struvitsten samt vid mag och tarmbesvär.

12 x 85 g 
204:-

Hill’s Prescription Diet Feline Renal Health k/d är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.

239:-

Crananidin är ett tranbärsextrakt för hundar och katter som hjälper till vid behandlingen av vanliga & återkommande urinvägsinfektioner samt främjar friska urinvägar hos hundar.

12 x 195g  12 x 100g 
Från 179:-

Urinary Chicken Wet är ett komplett dietfoder för katter.

1,5 kg  3,5  6 kg  9 kg 
Från 239:-

För katter från 6 månader med sjukdomar i nedre urinvägarna.

1,5 kg  3,5 kg  6 kg 
Från 269:-

Ett komplett dietfoder för katter från 6 månader med sjukdomar i nedre urinvägarna

1,5 kg 
269:-

Prescription Diet Feline l/d är ett veterinärfoder speciellt framtaget för katter med leversjukdomar som orsakar nedsatt leverfunktion.

12 x 85 g 
204:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Salmon Portionspåsar gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

240 kapslar  30 kapslar 
Från 159:-

Cystophan är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit).

Fri frakt
Köp nu
24 x 156 g 
552:-

Hill’s Prescription Diet Feline Renal Health k/d Burkar är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.

1,5 kg  5 kg 
Från 289:-

Prescription Diet s/d är framtaget av veterinärer för att hjälpa till att lösa upp struvitkristaller och -stenar hos katter.

12 x 85 g 
204:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Chicken Portionspåsar gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

1,5 kg  5 kg 
Från 248:-

Purina Veterinary Diets Feline UR Stox är ett veterinärfoder för katter som löser upp och reducerar urinstenar och motverkar inflammation i urinblåsan, idiopatisk cystit.

12 x 100g 
179:-

Urinary Beef Wet är ett komplett dietfoder för katter.