I denna kategori


Kampanjvaror

Just nu har vi extrapris på flera produkter till din katt

Se alla kampanjvaror

Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga
Kissar katten inomhus?

Kissar katten inomhus?

Bra produkter om katten kissar utanför lådan.

Lek och stimulans

Lek och stimulans

Utvalda produkter för lek och aktivering.

Se alla paket till Katt

Veterinärfoder till din katt

Här hittar du veterinärfoder till katter som rekommenderas vid olika sjukdomstillstånd. Om du är osäker så kontakta oss och fråga, vi hjälper gärna till! Vi levererar alla våra veterinärfoder till din dörr oavsett var i Sverige du bor.


Visa filter

1,5 kg  3,5 kg  6 kg  9 kg 
Från 239:-

Ett komplett torrfoder för katter från 6 månader med sjukdomar i nedre urinvägarna

1,5 kg  4 kg  8 kg 
Från 224:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Urinary Stress Reduced Calorie Chicken är framtaget för överviktsbenägna katter och gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

1,5 kg  5 kg 
Från 269:-

Prescription Diet Feline Renal Health k/d är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.

Fri frakt
Köp nu
5 kg  10 kg 
Från 599:-

Utfodring med Hill’s Prescription Diet Feline C/D Chicken gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.

1,3 kg  3,5 kg 
Från 260:-

Purina Veterinary Diets Feline HA är ett veterinärfoder för katter med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans.

3,5 kg  8 kg  12 kg 
Från 369:-

Helfoder för vuxna katter från kastrering upp till 7 års ålder

12 x 85 g 
149:-

Renal Chicken portionspåsar är ett dietfoder för vuxna katter som stödjer njurfunktionen vid kronisk eller tillfällig njursvikt.

Fri frakt
Köp nu
3,5 kg  6 kg 
Från 523:-

Ett dietiskt helfoder med avsikt att minska övervikt.

12 x 100g g 
149:-

Gastro Intestinal Wet är ett våtfoder för kattungar och vuxna katter med magproblem.

1,5 kg  5 kg 
Från 269:-

Prescription Diet Feline r/d är ett veterinärfoder framtaget för att hantera viktminskning hos katter.

2 kg  4 kg 
Från 343:-

Torrfoder för överviktiga och vuxna katter med mag och tarmproblem.

12 x 85g g 
149:-

Cat Renal Tuna portionspåsar är ett dietfoder vars sammansättning stödjer njurfunktionen vid kronisk eller tillfällig njursvikt genom sin låga fosforhalt och måttliga innehåll av protein.

12 x 85g g 
149:-

Renal Beef portionspåsar är ett komplett dietfoder för vuxna katter med kronisk eller tillfällig njursvikt genom sin låga fosforhalt och måttliga innehåll av protein.

Fri frakt
Köp nu
24 x 156 g 
552:-

Prescription Diet y/d Feline är det första kliniskt bevisade fodret som hanterar katters sköldkörtelproblem utan läkemedel, behandling med radioaktivt jod eller kirurgi.

2 kg  4 kg 
Från 323:-

För katter med njurproblem, från 6 månader.

2 kg 
349:-

Hill’s Prescription Diet Feline z/d Low Allergen är ett veterinärfoder som hjälper till att minimera allergiska reaktioner på mat.

3 kg  8,5 kg 
Från 359:-

Specific Crystal Prevention FCD är ett mycket lättsmält veterinärfoder som kan rekommenderas för att förebygga struvitsten samt vid mag och tarmbesvär.

1,5 kg  5 kg 
Från 269:-

Hill’s Prescription Diet Feline w/d är ett dietfoder framtaget för katter som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt.

1,5 kg  5 kg 
Från 259:-

Prescription Diet Feline i/d är mycket lättsmält veterinärfoder särskilt framtaget för att hjälpa till att hantera katter med mag- och tarmproblem.

1,5 kg  4 kg 
Från 279:- 279:-

Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic är ett veterinärfoder framtaget för katter med som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt.

2 kg  4 kg 
Från 313:-

Cat Gastro Intestinal är ett foder för vuxna katter och kattungar med mag och tarmproblem.

7 x 100 g 
93:-

Specific Kidney Support FKW är ett veterinärfoder anpassat för katter som lider av bland annat kronisk njurinsufficiens, leverinsufficiens och hjärtsvikt.

10% rabatt
Köp nu
2,5 kg 
350:- 389:-

Specific Allergy Management Plus FΩD-HY är ett veterinärfoder för vuxna katter och kattungar som lider av hudproblem som inflammationer och håravfall.

2,5 kg  4,5 kg 
Från 408:-

Foder för katter från 6 månader med foderallergi.