I denna kategori


Kampanjvaror

Just nu har vi extrapris på flera produkter till din hund

Se alla kampanjvaror

Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga
Leka och lära

Leka och lära

Utvalda produkter för lek och aktivering.

Är din hund orolig?

Är din hund orolig?

Bra produkter som minskar stress.

Se alla paket till Hund

Minska stess och oro

Här hittar du produkter som hjälper oroliga och rädda hundar och kan användas exempelvis vid transport, besök hos veterinär, eller under stressiga högtider som jul eller nyår. Vi har också en cd-skiva med ljud som kan vara läskiga för hundar, så att du kan hjälpa din hund att vara förberedd inför t ex nyår - kom bara ihåg att börja träningen i mycket god tid!


Visa filter

Från 180:-

Zylkène är ett naturligt kompletteringsfoder för att minska stress samt för att förebygga så att hunden eller katten inte upplever oro och rädsla inför vissa situationer.

Finns i flera storlekar
269:-

Adaptil halsband kan användas för att kontrollera och förebygga så att valpen och den vuxna hunden inte upplever rädsla och oro.

205:-

Adaptil Doftavgivare kan användas för att kontrollera och förebygga så att valpen och den vuxna hunden inte upplever rädsla och oro.

378:-

Speciellt utvecklad CD med åska, skott och fyrverkeriljud som används för att träna hundar.

198:-

Refillflaska till Adaptil Doftavgivare.

Finns i flera storlekar
455:-

Thundershirts patentsökta design använder ett konstant, milt tryck på hundens bål och detta tryck har en fantastisk lugnande effekt på de flesta hundar.

205:-

Adaptil Spray förmedlar en känsla av lugn och trygghet och används för att kontrollera och förebygga så att valpen och den vuxna hunden inte upplever rädsla och oro.