Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga

Återhämtning

Här hittar du produkter för djur som är i behov av rehabilitering efter operation eller skada. Busters uppblåsbara skyddskragar finns i flera olika storlekar och är ett bra alternativ till den obekväma lampskärmen.


Visa filter

Fri frakt
Köp nu
24 x 156 g 
552:-

Hill’s Prescription Diet Canine a/d veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter.

129:-

Svenska Djurapotekets Blodpulver hjälper till att förbättra pälskvaliten.

132:-

Nutri Plus Gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter.

Fri frakt
Köp nu
24 x 195 g 
670:-

Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.

15 x 29 g 
219:-

Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet.

119:-

Aptus Pro Sport är ett kompletteringsfoder speciellt framtaget för hårt arbetande hundar som behöver ett snabbt tillskott av energi och näring för god återhämtning och bibehållen muskelmassa.

12 x 370 g 
324:-

Hill’s Prescription Diet Canine n/d är ett veterinärfoder framtaget för att fungera som näringsstöd för hundar med cancer samt som är i behov av återhämtning efter vissa typer av trauma.

12 x 170 g 
299:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, hård ansträngning eller dräktig och digivande tik.

12 x 195 g 
348:-

Veterinary Diets Recovery är ett komplett dietfoder för både hundar och katter som påskyndar näringsmässig återhämtning.

179:-

Sport X Pulver är en sportdryck för hårt arbetande hundar som snabbt ger energi.

12 x 100g g 
149:-

Convalescence Support Wet är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens ex efter operation.

119:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till hund som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

12 x 170 g 
299:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie Cat är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, stress eller dräktig och digivande katter.

12 x 420 g 
348:-

Convalescence Support Wet Dog är ett komplett dietfoder för hundar som ger näringsmässig återhämtning under konvalescens.

10 x 50 g 
358:-

Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens.

89:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

4 x 95 g 
119:-

Specific Intensive Support F/C-IN-W är ett komplett helfoder till hundar och katter för näringsmässigt återställande efter trauma så som operation och sjukhusvistelse.