Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga

Återhämtning

Här hittar du produkter för djur som är i behov av rehabilitering efter operation eller skada. Busters uppblåsbara skyddskragar finns i flera olika storlekar och är ett bra alternativ till den obekväma lampskärmen.119:-

Specific Intensive Support F/C-IN-W är ett komplett helfoder till hundar och katter för näringsmässigt återställande efter trauma så som operation och sjukhusvistelse.

Fri frakt
Köp nu
552:-

Hill’s Prescription Diet Canine a/d veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter.

132:-

Nutri Plus Gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter.

119:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till hund som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

10% rabatt
Köp nu
313:- 348:-

Veterinary Diets Recovery är ett komplett dietfoder för både hundar och katter som påskyndar näringsmässig återhämtning.

10% rabatt
Köp nu
161:- 179:-

Convalescence Support Wet är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens ex efter operation.

Fri frakt
Köp nu
Från 535:- 602:-

Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.

324:-

Hill’s Prescription Diet Canine n/d är ett veterinärfoder framtaget för att fungera som näringsstöd för hundar med cancer samt som är i behov av återhämtning efter vissa typer av trauma.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie Cat är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, stress eller dräktig och digivande katter.

10% rabatt
Köp nu
313:- 348:-

Convalescence Support Wet Dog är ett komplett dietfoder för hundar som ger näringsmässig återhämtning under konvalescens.

119:-

Aptus Pro Sport är ett kompletteringsfoder speciellt framtaget för hårt arbetande hundar som behöver ett snabbt tillskott av energi och näring för god återhämtning och bibehållen muskelmassa.

89:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

10% rabatt
Köp nu
197:- 219:-

Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet.

129:-

Svenska Djurapotekets Blodpulver hjälper till att förbättra pälskvaliten.

179:-

Sport X Pulver är en sportdryck för hårt arbetande hundar som snabbt ger energi.

Från 449:-

Prescription Diet Canine p/d är ett helfoder som är framtaget för att snabba på återhämtningen hos valpar som har varit sjuka.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, hård ansträngning eller dräktig och digivande tik.

10% rabatt
Köp nu
332:- 369:-

Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens.