Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga

Återhämtning

Här hittar du produkter för djur som är i behov av rehabilitering efter operation eller skada. Busters uppblåsbara skyddskragar finns i flera olika storlekar och är ett bra alternativ till den obekväma lampskärmen.132:-

Nutri Plus Gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter.

Fri frakt
Köp nu
552:-

Hill’s Prescription Diet Canine a/d veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter.

119:-

Specific Intensive Support F/C-IN-W är ett komplett helfoder till hundar och katter för näringsmässigt återställande efter trauma så som operation och sjukhusvistelse.

119:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till hund som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

10% rabatt
Köp nu
313:- 348:-

Veterinary Diets Recovery är ett komplett dietfoder för både hundar och katter som påskyndar näringsmässig återhämtning.

10% rabatt
Köp nu
313:- 348:-

Convalescence Support Wet Dog är ett komplett dietfoder för hundar som ger näringsmässig återhämtning under konvalescens.

119:-

Aptus Pro Sport är ett kompletteringsfoder speciellt framtaget för hårt arbetande hundar som behöver ett snabbt tillskott av energi och näring för god återhämtning och bibehållen muskelmassa.

89:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

10% rabatt
Köp nu
197:- 219:-

Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet.

129:-

Svenska Djurapotekets Blodpulver hjälper till att förbättra pälskvaliten.

Från 449:-

Prescription Diet Canine p/d är ett helfoder som är framtaget för att snabba på återhämtningen hos valpar som har varit sjuka.

179:-

Sport X Pulver är en sportdryck för hårt arbetande hundar som snabbt ger energi.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, hård ansträngning eller dräktig och digivande tik.

10% rabatt
Köp nu
332:- 369:-

Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens.

10% rabatt
Köp nu
161:- 179:-

Convalescence Support Wet är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens ex efter operation.

Fri frakt
Köp nu
Från 535:- 602:-

Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.

324:-

Hill’s Prescription Diet Canine n/d är ett veterinärfoder framtaget för att fungera som näringsstöd för hundar med cancer samt som är i behov av återhämtning efter vissa typer av trauma.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie Cat är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, stress eller dräktig och digivande katter.