Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga

Återhämtning

Här hittar du produkter för djur som är i behov av rehabilitering efter operation eller skada. Busters uppblåsbara skyddskragar finns i flera olika storlekar och är ett bra alternativ till den obekväma lampskärmen.348:-

Veterinary Diets Recovery är ett komplett dietfoder för både hundar och katter som påskyndar näringsmässig återhämtning.

Fri frakt
Köp nu
552:-

Hill’s Prescription Diet Canine a/d veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter.

132:-

Nutri Plus Gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter.

119:-

Specific Intensive Support F/C-IN-W är ett komplett helfoder till hundar och katter för näringsmässigt återställande efter trauma så som operation och sjukhusvistelse.

324:-

Hill’s Prescription Diet Canine n/d är ett veterinärfoder framtaget för att fungera som näringsstöd för hundar med cancer samt som är i behov av återhämtning efter vissa typer av trauma.

89:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

129:-

Svenska Djurapotekets Blodpulver hjälper till att förbättra pälskvaliten.

369:-

Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens.

179:-

Convalescence Support Wet är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens ex efter operation.

348:-

Convalescence Support Wet Dog är ett komplett dietfoder för hundar som ger näringsmässig återhämtning under konvalescens.

179:-

Sport X Pulver är en sportdryck för hårt arbetande hundar som snabbt ger energi.

Fri frakt
Köp nu
Från 602:-

Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie Cat är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, stress eller dräktig och digivande katter.

119:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till hund som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

119:-

Aptus Pro Sport är ett kompletteringsfoder speciellt framtaget för hårt arbetande hundar som behöver ett snabbt tillskott av energi och näring för god återhämtning och bibehållen muskelmassa.

219:-

Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet.

288:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, hård ansträngning eller dräktig och digivande tik.